Keresés
Close this search box.

Autófóliázás

AUTÓFÓLIÁZÁS

Az autófóliázás azon felül, hogy tetszetős megjelenést biztosít autódnak, nagy reklámértékkel bír, védelmi szempontból sem elhanyagolható, sok esetben komfortérzetet és biztonságot is nyújt az autó utasainak. Hogy miként? Megmutatjuk Neked!

Függetlenül céged méretétől, kiemelkedően fontos lehet, hogy vállalati járműveid a cégarculathoz igazodva, egységes képet kommunikáljanak termékeidről, szolgáltatásaidról. Céges autód felülete értékes reklámhordozó, naponta több ezer ember láthatja a közúti forgalomban. Tanulj meg ezzel a lehetőséggel élni, fogd fel úgy, hogy ezek a felületek potya lehetőségek, ingyenes reklámhordozók, melyek a nap 24 órájában kommunikálnak környezeteddel. Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket elérhetőségeinken!

Az autócsomagolást, más néven teljes karosszériafóliázásnak is nevezzük. Mindegy, hogy vad, vagy elegáns megjelenésre vágysz, exkluzív autófólia választékunkból garantáltan megtalálod a személyiségednek és autódnak legmegfelelőbb megoldást! Cégünk a prémium wrapping filmek széles választékát kínálja Neked, melynek segítségével most igazán egyedivé teheted autódat!

Az első karcolás fáj a legjobban! Spórold meg ezt az érzést és védd meg autód fényezését öngyógyuló karosszéria fóliáinkkal! A karosszériavédő fólia megvédi autód fényezését a felverődő kövektől, bogaraktól, szennyeződésektől és az elhasználódástól! Nem sárgul, nem töredezik be, nem hólyagosodik fel, megőrzi eredeti megjelenését! A részletekről érdeklődj munkatársainknál!

A fényszóró fólia azon felül, hogy védi autód lámpáit a kavicsfelverődéstől, az UV fénytől, a karcolódástól és a kisebb behatásoktól, rendkívül dekoratív megjelenést is kölcsönözhet autódnak! A fényszóró fólia egyszerűen eltávolítható melegítéssel, nem kockáztatod vele fényszóróid épségét! A részletekről érdeklődj munkatársainknál!

Ne légy áldozat! Védd meg családod, önmagad és értékeid biztonsági üvegfóliáink segítségével. A biztonsági üvegfóliák hatásos védelmet nyújtanak és megakadályozzák az üveg okozta sérüléseket egy baleset esetén. Az ablak fóliával is betörhet, de a fólia megakadályozza az üvegszilánkok szétszóródását. Betörés esetén a biztonsági fólia lelassítja az autóba jutást, a lopáshoz szükséges megnövekedett idő és zaj felhívja a figyelmet a tolvajra! Ha felkeltettük érdeklődésedet, keresd munkatársainkat!

Miért hagynád, hogy a meleg és a vakító fény elrontsa utazásod élményét? Tedd kellemesebbé az utazást Llumar fóliáink segítségével! A meleg, nyári hónapok alatt nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem. A Llumar autóüveg fóliák mindezt orvosolják!

Keresés
Close this search box.