Keresés
Close this search box.

Nagyformátumú nyomtatás

Nagyformátumú nyomtatás

Ha nagyformátumú nyomtatásra keresel szakembert, akkor a legjobb helyen jársz! Kültéri és beltéri használatra is alkalmas, hosszú élettartamú anyagokkal dolgozunk ECO-Solvent nyomtatóinkon, melyek rövid gyártási időt, alacsony nyomtatási árakat és magas gyártási minőséget biztosítanak megrendelőink számára. Fordulhatsz hozzánk kész grafikával, de szükség esetén segítségedre leszünk a grafikai tervezésben is. Igény szerint a nyomatok telepítését is vállaljuk!

Ha szeretnél kitűnni a tömegből egyedi címkéiddel, válaszd vinil alapú öntapadós anyagainkat. Címkéink vízhatlanok, kimondottan ellenálló, tartós alapanyagból készülnek, így a kereskedelem és az ipar különböző területein kerülnek felhasználásra. Keress minket a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a házhozszállításig!

Vállaljuk egyedi plakátok és posztertapéták tervezését és nyomtatását rövid határidővel, már akár 1db-tól is! Válassz kékhátú és selyemfényű papírjaink közül A/4 mérettől egészen a 6, vagy 8 részes óriásplakát méretekig!

Különböző típusú sík, 2D és 3D, valamint one way vision, vagy más néven perforált öntapadós fóliák nyomtatásával is foglalkozunk. A fotóminőségű nyomatokat használhatod beltéri és kültéri felületekre is, választhatod őket fényes, vagy matt laminálóval a dekorálandó felület típusától függően. A nyomatokat használhatod kirakatok, kiállítási eszközök, illetve gépjárművek, vagy akár üveg felületek dekorálásához is. Szükség esetén szívesen segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában!

A molinó kiváló választás, ha tartós, könnyen rögzíthető reklámfelületet szeretnél kültéri, vagy beltéri használatra. Időszakos és állandó rendezvényeken is megállja a helyét, könnyedén szállítható, kis helyen is elfér. Igény esetén széleit megerősítve 50 cm-ként ringlizzük, a hordozó és a nyomat is ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az UV-nak! Molinódat hozott grafika alapján is legyártjuk, vagy grafikai tervezéssel egybe kötve is elkészítjük Neked!

Az igényesen elkészített, feszített vászonkép nagymértékben kiemeli otthonod, irodád falait. Vászonképeket egyedileg is tervezünk, illetve fotók és kész grafikák alapján is készítünk, amennyiben megfelelő felbontású képet kapunk a kivitelezéshez.  A vászonképek nyomtatását 30 cm-es szélességtől, akár 200 cm-ig is tudjuk vállalni. A vásznat a méretétől függően 2 – 4 cm vastag rámára feszítjük fel, nagy méret esetén vízszintes és függőleges merevítő léceket is használunk. Várjuk további kérdéseidet!

Ha teljesen egyedi hangulatot szeretnél teremteni otthonodban, vagy munkahelyeden, válaszd az egyedi tapéta nyomtatást. Egyedi tapéta nyomtatást poszter papírra, prémium minőségű textúrált felületű papír tapétára, valamint mosható felületű, öntapadós vinyl-re vállalunk. Ez a technika alkalmas arra, hogy nagy felületeket, viszonylag gyorsan és költséghatékonyan dekoráljunk, teljesen egyedi mintákkal. Tapétát megfelelő felbontású egyedi fotókból is tudunk nyomtatni, de teljesen egyedi tapéták tervezését és gyártását is vállaljuk egyedi méretekben. Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor keress minket elérhetőségeinken!

A mesh háló az olyan épületre kihelyezett reklámháló, amely magára vonzza a járókelők figyelmét. Nagy felülete lehetőséget biztosít a számodra, hogy viszonylag rövid idő alatt járókelők széles körét szólítsd meg a rajta megjelenített reklámmal, ajánlattal. Az épületháló nyomtatása terén is teljes körű nyomdai szolgáltatásokat biztosít cégünk a tervezéstől a gyártásig, 1négyzetméteres felülettől a több száz négyzetméterig. A háló nyomtatását, visszahegesztését és ringlizését is magunk végezzük az elvárásaidnak megfelelően. A részletekről érdeklődj kollégáinknál!

A one way vision lyukacsos ablakfólia kis és nagyméretű ablakfelületek, kirakatok dekorálására alkalmas öntapadós fólia. Alkalmas arra, hogy úgy jelenítsünk meg rajta reklámokat, hogy a kirakat fényáteresztő képességét csak minimálisan csökkentjük, az alapanyag felülete kb. 40%-ban lyukacsos. A nyomat UV álló, alkalmas kültérben való dekorálásra is. Élettartama 1–1,5 év. További részletek elérhetőségeinken!

Ha a meglévő kiállítási eszközödben megkopott, tönkrement a nyomat vagy változik céged arculata esetleg a reklámüzenet, kézenfekvő megoldás csupán a nyomatot kicserélni. Újra használattal nem csak anyagi megtakarítást érhetsz el, hanem a környezetet is kíméled! Keress minket meglévő reklámeszközeid újradekorálásával kapcsolatban!

Keresés
Close this search box.