Keresés
Close this search box.

VILÁGÍTÓ BERENDEZÉSEK

VILÁGÍTÓ BERENDEZÉSEK

A világító berendezések látványos megjelenést biztosítanak céged számára éjjel-nappal. Ha szeretnéd felhívni a figyelmet üzletedre, cégedre, akkor az egyik leghatékonyabb megoldás erre egy kreatív, figyelemfelkeltő világító tábla, textilbox, vagy cégér. Ha szeretnéd tudni, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb megoldás, a felhasználás helye és mérete alapján segítünk kiválasztani a tökéletes változatot.

Gyártóként vállaljuk egyedi méretű világító reklámtáblák tervezését és kivitelezését. a világító tábla üdvözöl, tájékoztat, beinvitál. Alapanyagát tekintve alumínium profilból, plexi előlapból és LED modulokból áll. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A további részletekről érdeklődj munkatársainknál!

Napjainkban előtérbe kerültek az esti órákban is kiváló láthatóságot biztosító világító cégérek, melyek szerkezete időjárás álló, rozsdamentes és UV-álló anyagokból épül fel, belső fényforrásuk takarékos, hatékony LED modul. Falra szerelhető és falra merőleges, 2 oldalas kivitelben is megvásárolhatók. Ha felkeltettük érdeklődésedet, a további részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

A plasztikus, 3D világító térbetűk a fal síkjából történő kiemelkedésüknek köszönhetően nappali és esti fénynél is jól láthatók, kellően figyelemfelkeltők Fényforrásuk LED szalag, vagy LED-modul. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak, szerkezetüket tekintve rozsdamentes, UV-álló anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelben. A további részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

Látványos, eloxált alumínium kerettel, cserélhető grafikával rendelhető, kültéri és beltéri használatra is. Kerete falra is szerelhető, függeszthető is és akár megállító táblaként is használható. Élénk színek, alacsony fogyasztás és erős fényhatás, takarékos üzemeltetés jellemző rá. Kiállítási helyszínek, kirakatok és üzlethelységek színvonalas dekorációja is lehet. Ha felkeltettük érdeklődésedet, a további részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nagy méret esetén, 3m-es hosszúság felett ajánljuk. A doboz alumínium profilból készül, melyet igény szerint RAL színűre tudunk színterezni. A berendezés fényrendszerét LED modulok biztosítják. A doboz mélysége 16 és 30 cm között változhat.

Keresés
Close this search box.