A leghatékonyabb kiállítási eszközök induló cégeknek

Egy induló vállalkozás számára a marketingkeret minden egyes forintja aranyat ér! Ezért nagyon fontos, hogy megakadályozzuk a felesleges költést és kapásból megtaláljuk a módját annak, hogy miként tudunk a legalacsonyabb összegből feltűnő megjelenést biztosítani cégünknek! Egy kiállításon való részvétel a cégek számára nagy horderejű feladatot jelent, hiszen adott méretű kiállítási területen kell a leghatékonyabb módon „megszólítani” a vásárlókat, a leendő ügyfeleket. A látogatók első benyomása kulcsfontosságú, így rövid idő alatt kell igazán ütős eredményt elérni! Nem a stand mérete a lényeg, hanem a kiállított reklámeszközök, a bemutatott termékminták, a kiszolgáló személyzet és mindezek összhatása, ami pozitív irányban mozdíthatja el a vásárlást! Nézzük meg tehát, hogy melyek azok a hordozható kiállítási eszközök, melyekkel viszonylag alacsony költségvetéssel is hosszú távon szólíthatjuk meg célcsoportunkat.

A hatékony mobil kiállítási eszközök legfontosabb előnyei

A kiállítási eszközök legnagyobb előnye kedvező árukban, költséghatékonyságukban rejlik. Hosszú távon megoldást jelentenek cégünk számára, hiszen a bennük, vagy felületükön található reklámhordozókat könnyedén cserélni lehet, igazítva az adott esemény arculatához, megjelenéséhez. Második legnagyobb előnyük, hogy szakember segítsége nélküli is könnyedén összeszerelhetőek, felállíthatóak, rövid idő alatt. Használat után könnyedén összecsomagolhatjuk őket, kis helyen is elférnek, ezáltal egyszerűen is szállíthatók.

A legismertebb kiállítási eszközök

  • Molinó
  • Rollup
  • X-banner
  • Megállító tábla

Nézzük meg részletesebben, hogy melyiknek, mi a pontos funkciója.

Rollup

Roll-upok

A rollup-ok nagyon hatékonyan közvetíthetik a céges arculatot, tökéletes vizuális megjelenést biztosítanak céged számára. Költséghatékony, pénztárcabarát megoldást jelentenek, kis helyen elférnek, könnyedén szállíthatóak, a reklámhordozó nyomat a kis alumínium talprészben van felcsavarva, így védve van a tárolás alatt is a sérülésektől. Olcsó, mégis minőségi és hatékony reklámeszközök. Új kampányok esetén elég csak a nyomatokat cserélni a roll up szerkezetekben. Jól használhatóak beltéri előadásokon, kiállításokon, rendezvényeken, és eladáshelyi eszközként az üzletekben is. 

X-banner

X-bannerek

Az X-banner egy egyszerűen összeszerelhető, éppen ezért nagyon kedvelt kiállítási eszköz. Az állványzat 4 ponton rögzíti a nyomatot, amelyet könnyedén igazíthatunk az aktuális akciókhoz, promóciókhoz. Az X-banner a nevét az X alakban elhelyezett üvegszálas rudazatról, tartószerkezetről kapta. Ára kedvező, nagy reklámfelülettel rendelkező reklámeszköz. Lábai fémből vannak, ennek ellenére kicsi a súlya, így könnyen hordozható. Felhasználása főként beltéri üzlethelységekben, bevásárlóközpontokban, eseményeken, kiállításokon javasolt.

Kínálópult

Kínálópultok

A kínálópultok praktikus segítségei a kiállításoknak. Műanyag szerkezettel rendelkező költséghatékony reklámeszközök, amelyeket bátran használhatsz kostóltatásra, regisztrációhoz, vagy akár termékek bemutatására is. Szerkezetük könnyű, műanyag elemekből áll, gyorsan lapra szerelhetőek, hordtáskában könnyedén szállíthatóak. Oldalfalaik és korona részük egyedi grafikával ellátható, polcos belső szerkezetük tárolásra is alkalmassá teszi őket! Hasznos felületeinek köszönhetően megjelenésük teljesen a cég arculatához igazítható. Első sorban kiállításokra, illetve árubemutatóra ajánljuk.

Megállítótábla

Megállítótáblák

A megállítótábla az egyik leghatékonyabb reklámeszköz.  Kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. Fő feladata, hogy növelje a vállalkozás látogatóinak a számát. Az üzletek közelébe helyezve megszólítja, beinvitálja a járókelőket. Alapanyagát tekintve lehet fém, műanyag vagy fa keretes. Akár mindkét oldala hasznos reklámfelületet biztosít céged számára.  A nyomat benne könnyen cserélhető, így elég a keretet csak egyszer megvásárolni. A krétával írható változat főként éttermekben és kávézókban kedvelt könnyen módosítható felületének köszönhetően.

Molinó

A molinó az egyik legkedveltebb reklámeszköz. Pénztárcabarát, könnyen kihelyezhető tartós reklámfelület, ami kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. Könnyedén összecsomagolható és szállítható. Igény esetén széleit megerősítve 50 cm-ként ringlizzük. Egyedi méretben, hozott grafika alapján is elkészítjük, illetve az alapoktól kezdve grafikai tervezéssel is. Rengeteg helyen alkalmazható, kiállításokon, rendezvényeken, bemutatókon, kerítésre és homlokzatra is feszíthető.


Az Art-IST Kreatív Csoport egy full-service reklámügynökség, ezáltal nem csak a kiállítási eszközök gyártását, hanem grafikai tervezését is helyben vállaljuk. Ha problémát okoz számodra kiválasztani a közelgő eseményhez legmegfelelőbb reklámeszközöket, akkor kérd munkatársaink tanácsát, segítségét!

További tartalmakért keresd fel blogoldalunkat!

Megosztom Facebookon
Elküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Kapcsolódó bejegyzések