Online megjelenések

ONLINE MEGJELENÉSEK

ONLINE MEGJELENÉSEK

Az online jelenlét ma már nélkülözhetetlen! Ahhoz, hogy a piacon komolyan vegyenek, folyamatos online jelenlétre és aprólékosan kidolgozott online stratégiára lesz szükséged! Az online jelenlét nem csak egy honlapot takar, hanem logikusan felépített online reklámkampányokat, folyamatosan frissülő tartalmat is. Ha nehezen boldogulsz a kommunikációval, de szeretnél kitűnni a tömegből, bízd ránk honlapod felépítést, karbantartását és a közösségi média kampányaidat.

  • Honlaptervezés és karbantartás

A honlap tervezése összetett marketing feladat. Az nem elegendő, hogy szép és mobilbarát a honlapod, az is fontos, hogy mennyire kommunikál jól vásárlóiddal, a rajta szereplő szöveges tartalmakat a Google mennyire tartja releváns tartalomnak. Csapatunk vállalja céges oldalak, bemutatkozó oldalak és landolók teljes körű tervezését és gyártását is a szerkezettől, egészen a szöveges tartalmak írásáig. A frissítéshez felhasználóbarát admin felületet biztosítunk, melynek használatáról oktató videót is küldünk számodra. Milyen oldalra lenne szükséged?

  • Hírlevelek készítése

Egy ütős, jól megszerkesztett hírlevéllel óriási tömegeket érhetsz el és terelhetsz a honlapodra. A hírlevél alkalmas lehet arra is, hogy versenytársaidat megelőzve, elsőként értesítsd leendő vásárlóidat új termékeidről, szolgáltatásaidról, vagy akár technikai fejlesztéseidről! Van egy jó adatbázisod? Mi elkészítjük hozzá az ügyfélbarát hírlevelet!

  • Statikus és mozgó bannerek

A banner hirdetések fontos részét képezik az online marketingnek. Mivel az átkattintási arány egyre csökken tudnod kell, hogy milyen bannert használj annak érdekében, hogy valóban sikeresek legyenek hirdetési kampányaid. Válasszuk ki együtt, hogy a Te céljaidnak a statikus, vagy a mozgó bannerek felelnének meg inkább!

  • Facebook és Instagram kampányok

Kampányaid kezelésével elérjük, hogy ne csak látogatóid, hanem vásárlóid legyenek! Minden social media felületnek eltér a látogatói köre, más és más tartalmakat osztunk meg rajtuk más tartalommal. Ha nincs időd kampányaiddal foglalkozni, ha inkább céged vezetésével foglalkoznál, akkor bízd csapatunkra ezt a feladatot!