Keresés
Close this search box.

Online megjelenések

ONLINE MEGJELENÉSEK

ONLINE MEGJELENÉSEK

Az online jelenlét ma már nélkülözhetetlen! Ahhoz, hogy a piacon komolyan vegyenek, folyamatos online jelenlétre és aprólékosan kidolgozott online stratégiára lesz szükséged! Az online jelenlét nem csak egy honlapot takar, hanem logikusan felépített online reklámkampányokat, folyamatosan frissülő tartalmat is. Ha nehezen boldogulsz a kommunikációval, de szeretnél kitűnni a tömegből, bízd ránk honlapod felépítést, karbantartását és a közösségi média kampányaidat.

A honlap tervezése összetett marketing feladat. Az nem elegendő, hogy szép és mobilbarát a honlapod, az is fontos, hogy mennyire kommunikál jól vásárlóiddal, a rajta szereplő szöveges tartalmakat a Google mennyire tartja releváns tartalomnak. Csapatunk vállalja céges oldalak, bemutatkozó oldalak és landolók teljes körű tervezését és gyártását is a szerkezettől, egészen a szöveges tartalmak írásáig. A frissítéshez felhasználóbarát admin felületet biztosítunk, melynek használatáról oktató videót is küldünk számodra. Milyen oldalra lenne szükséged?

A honlapot nem lehet egyszer megtervezni, megvalósítani, aztán magára hagyni. Ha szeretnénk, hogy vonzó legyen, folyamatos frissítéskre, fejlesztésekre van szükség.

Keresés
Close this search box.