Keresés
Close this search box.

Kiállítási eszközök

Kiállítási eszközök

KIÁLLÍTÁSI ESZKÖZÖK

KIÁLLÍTÁSI ESZKÖZÖK

Szakmai kiállításokhoz és eladási helyi vásárlásösztönzéshez kínálunk promóciós, mobil reklámeszközöket számodra elérhető áron, széles méret és formaválasztékban! Nem csak a kiállítási eszközöket, hanem a bele illő nyomtatást, sőt a nyomat grafikai tervezését is bátran csapatunkra bízhatod, ha azt szeretnéd, hogy termékeidre, szolgáltatásaidra jobban figyeljenek vásárlóid!

A rollup angol eredetű szó, jelentése felgöngyölít, felgombolyít. A név egyértelműen a szerkezet működésére utal, amely egy háttérfal kazettás talprésszel. Összecsukható állapotban a talprész láttja el a grafika tárolását. Az összecsukás során a nyomtatott reklámfelületet egy rugó tekeri fel a talprészbe. Többféle méretben és kivitelben elérhető, gazdaságos és gyorsan előállítható reklámeszköz, elegáns megjelenést biztosít céged számára.

Az X-banner egy rendkívül praktikus, költséghatékony és egyszerű szerkezet. Az állvány a nyomatot 4 ponton rögzíti. Nevét az X alakban elhelyezett üvegszálas rudazatról kapta. A felső üvegszálas rudazat teljesen megfeszíti az alsó fém lábakhoz rögzített nyomatot. Különleges formája, kedvező ára, masszív és megbízható szerkezete miatt igen kedvelt a felhasználók körében. Alkalmas nagyméretű reklámfelületek egyszerű, gyors bemutatására.

Kiállításra készülsz és olyan egyedi megoldást keresel, mely kiemeli cégedet a tömegből? Akkor válassz reklámcélra készült pulpitusaink és kínálópultjaink közül, melyek könnyedén, különösebb szakértelem és szerszámok nélkül is összeszerelhetők. Ezek a termékek kifejezetten céged egyedi arculatára szabhatók, praktikus segítői a kiállításoknak, árubemutatóknak, vagy akár a komplett stand berendezésnek.

A megállítótáblák kül-, és beltérben egyaránt használható reklámeszközök. Elsődleges feladatuk, hogy növeljék céged látgatóinak számát, azáltal, hogy séta közben megszólítják az utca emberét. Választhatsz egy, vagy kétoldalas megállító táblát, fém, műanyag, vagy fa kerettel. cserélhető belsővel, vagy akár krétával írható változatban is.

A homogén háttérvilágításban elhelyezett hirdetése tartós benyomást kelt ügyfeleidben, nagyszerűen alkalmas új termék bemutatására. A hátsó speciális akrillap a fény egyenletes eloszlását biztosítja. A plakátot PET-fólia védi. A fólia könnyű leválasztása és a bevált pattintós keret technológia már a kezdetektől könnyűvé teszi a plakát cseréjét. minden figyelem az hirdetésére irányul, a gyengén megvilágított folyosókon és a kiállítási csarnokokban is. Hirdetéseid így tökéletesen érvényesülnek!

Igényes megoldás az egyoldalas poszterek, plakátok kihelyezésére. A plakátsínek alkalmazásával lehetővé válik plakátok fali vagy térbeli, belógatott kifüggesztése. A plakátsín méretre vágható, így bármilyen szélességű képhez használható. A plakátsínhez az akasztók és a végzáró elemek is hozzá tartoznak.

A rendszeresen kiállító cégek számára nélkülözhetetlen az olyan mobil kiállítási stand, vagy információs háttérfal beszerzése, amely könnyedén felállítható, egyszerűen összeszerelhető és alkalmas arra, hogy ne csak egyszer lehessen felhasználni, hanem akár több helyszínen is megállja a helyét a rajta található grafika. Az általunk kínált háttérfalak, sajtófalak ideális megoldást biztosítanak konferencia háttérként, kiállításokon, vagy akár egy bemutató teremben is.

Az információk esztétikus, egyszerű és egyben dekoratív kihelyezésére, megjelenítésére szolgálnak. Teljes körű, prémium megoldást kínálnak, legyen szó falra szerelt, függesztett, vagy akár asztali, egy, vagy kétoldalas táblákról. Az igény szerinti grafikák készülhetne papír, akril, vagy fémlemezekre.

A standee-k látványos promóciós célokat szolgáló, nagyméretű, háromdimenziós földön álló reklámeszközök. Akár ember nagyságú méretben is elkészítjük, dekorációs célokra is kiváló egyszerű kihelyezhetősége, könnyű súlya miatt. Alapanyaga ellenálló habosított PVC, ami alkalmassá teszi hosszú távú használatra forgalmas helyeken is.

Keresés
Close this search box.