Keresés
Close this search box.

Szitanyomás / Emblémázás

Szitanyomás / Emblémázás

Szitanyomás / Emblémázás

A szitanyomás egy sokszorosító grafikai eljárás, a síknyomás egyik változata. Egy olyan emblémázási technológia, amely segítségével egy- vagy többszínes logót is meg tudunk jeleníteni különböző termékeken. Ezen belül több szitanyomás típust különböztetünk meg technológia alapján, például képesek vagyunk a festéket direktbe a termékre helyezni, vagy speciális papíron keresztül rávasalni a logót. A digitális nyomtatási eljárások fejlődése és elterjedése miatt ma már leginkább csak nagy tételszámú munkáknál alkalmazzuk ezt a technikát. Elsősorban egybefüggő homogén színfoltok, szövegek, emblémák nyomtatására ajánlott. Többszínű nyomtatás esetén, színenként külön szitát kell készíteni. Ezért ezt az eljárást csak nagy darabszámos rendelések esetén költséghatékony.

Klasszikus, matt fóliás, vagy kreatív papírra nyomtatott névjegykártyák,

Egyedi pólók és pulóverek, mezek rendelése esetén a szitázás a legkedveltebb emblémázási forma, mivel ez a legtartósabb és szinte minden textilre jól alkalmazható. Általában vizes bázisú festékekkel nyomunk direkt a pólóra, mivel ez a leginkább bőr- és környezetbarát. Látványos, tartós, de a hímzésnél költséghatékonyabb megoldás nagy mennyiségű rendelés esetén. Igény szerint nem csak a gyártást, hanem a minták grafikai tervezését is vállaljuk. 1-2 darabos megrendelésnél válaszd inkább a digitális transzfernyomási eljárásunkat, a hímzést, vagy a póló fóliával történő feliratozást.

Dolgozóid megjelenésükkel is kommunikálnak környezetük felé! Ezért is nagyon fontos, hogy céged a dolgozók egyenruhája alapján is egyértelműen beazonosítható legyen és a márka ismertségét megjelenésükkel is folyamatosan növeljék! Logód és márkád bemutatására az egyik legjobb eszköz a munkaruha, vagy egyenruha, melyet dolgozóid viselnek. Legyen az egy póló, vagy ing, esetleg formaruha bizonyos munkakörökben érdemes egységesíteni a megjelenését közvetlen szitázással, traszfer szitázással, esetleg transzferfólia, vagy plotter fólia feliratozással. Kérd tanácsainkat a számodra legmegfelelőbb technikával kapcsolatban!

Egyedi nyomott textiltáskában, papírtáskában, borosüvegben, vagy ajándéktárgyban gondolkozol? Nálunk ezeknek a termékeknek a szitázására is van lehetőség! Ajándékozd meg munkatársaidat, partnereidet logózott, pamut vagy poliészter termékekkel, vagy kérj transzfer szitanyomást papír, üveg, műanyag vagy kerámia termékekre!

Ne csak csomagolj, hanem építsd a márkádat is a csomagolással! Jelenítsd meg logódat és színeidet termékeid borításán is! Igény esetén megtervezzük és legyártjuk egyedi dobozaidat, ajándéktáskáidat, egyéb csomagoló termékeidet. Keress minket a részletekkel!

Keresés
Close this search box.