Keresés
Close this search box.

Épületfóliázás

ÉPÜLETFÓLIÁZÁS

Nincs is szebb egy napsütötte otthonnál, vagy irodánál, a nagy üvegfelületeknél! A nyári kánikulában a sok napfény azonban problémát is jelenthet. Lakásod hőmérséklete akár több fokkal is felmelegedhet és még a kíváncsiskodó tekinteteknek is folyamatosan ki vagy téve. Ha tanácstalan vagy, akkor keress minket, mert nekünk minden problémára van egy fóliánk!

Kirakatod teljes körű dekorációját vállaljuk a tervezéstől a helyszíni kivitelezésig. Az összes létező fóliával dolgozunk a lyukacsos one way vision fóliától, a sima nyomtatott, kontúrvágott fólián át egészen a tejüveges és savmart fóliákig. Világítóberendezéseidet, megállító és információs tábláidat is bátran ránk bízhatod!

Baleset, vagy akár vihar következtében is betörhetnek ablakaid. A szétszóródó üvegszilánkok, akár súlyos sérüléseket, károkat okozhatnak. Ennek a kockázata jelentősen csökkenthető a Llumar biztonsági üvegfóliái segítségével! Az erőszakos behatolások valószínűsége is alacsonyabb, mivel a fólia miatt az üveget nem lehet a megszokott gyorsasággal áttörni, a folyamat ráadásul figyelemfelkeltő, nagy zajjal is jár. Ha felkeltettük figyelmed, akkor:

Az UV, hő és fényvédelmi fóliák segítségével komfortérzeted jelentősen javulhat, energia költségeid (hűtés, fűtés) pedig jelentősen csökkenhetnek. Ablakfóliáink számtalan színben, árnyalatban állnak a rendelkezésedre, így választékunkban garantáltan megtalálod az ízlésednek, háziállatodnak, szobanövényeidnek legmegfelelőbbet! A káros UV sugarak kizárásával festményeid, műtárgyaid és bútoraid is sokkal hosszabb életűek lesznek!

Keresés
Close this search box.