Keresés
Close this search box.

Grafikai tervezés

GRAFIKAI TERVEZÉS

Arculattervezés, vagy termékcsomagolás? Branding, vagy grafika? Bízd ránk egyedi megjelenésedet online és offline területen is! Mi nem csak a tervezésben, hanem a kivitelezésben is segítjük munkádat nyomdai szolgáltatásainkkal!

Egy cég üzleti sikerének elengedhetetlen kelléke a jól átgondolt, és kivitelezett arculat. Ennek az egyik legfontosabb része a profi, egyedi logó, melyet vásárlóid egyértelműen be tudnak azonosítani. Válaszd egyedi logótervezési szolgáltatásunkat 3 eltérő látványtervvel, két módosítási körrel!

Az arculat a cég azonosítására szolgáló külső jegyek (formák, színek, képek, hangok stb.) összetett rendszere. Egységes és tudatos. Az egységes arculat segít rátalálni a megfelelő célközönségre és többszörösére növeli partnereid számát. Ha velünk dolgozol, akkor  a tervezéstől a kivitelezésig végig kísérünk az úton. Nem csak megtervezzük a céges arculatod, hanem akár le is gyártjuk.

Prospektusok, katalógusok, plakátok és szórólapok tervezése a nyersanyagtól a késztermékig. Szolgáltatásunk magában foglalja a szöveg és képi anyag feldolgozását, szerkesztését, a design kialakítását a tervezéstől a kivitelezésig. Amit kínálunk: minimalista, elegáns és időtálló grafikák minőségi kivitelezéssel.

Ha valami „másra” vágysz, és nem szeretnéd átlagos termékekkel díszíteni irodád, vagy otthonod, akkor keress minket elképzeléseiddel! Mi elkészítjük egyedi, személyre szabott tapétádat, falmatricádat, akril, vagy vászonképedet, teljesen egyedi méretben is.

Kirakatod teljes körű dekorációját vállaljuk a tervezéstől a helyszíni kivitelezésig. Az összes létező fóliával dolgozunk a lyukacsos one way vision fóliától, a sima nyomtatott, kontúrvágott fólián át egészen a tejüveges és savmart fóliákig. Világítóberendezéseidet, megállító és információs tábláidat is bátran ránk bízhatod!

Függetlenül céged méretétől, kimagaslóan fontos, hogy vállalati járműveid dekorációja a cég arculatához igazodva egységes képet mutassanak! E mellet cégautóid felülete értékes reklámhordozó is, naponta több ezer ember látja a közúti forgalomban, a nap 24 órájában kommunikál potenciális vásárlóiddal. Élj hát a potya lehetőséggel!

Ha bizonytalan vagy benne, hogy miként lenne jó hirdetni termékeidet, szolgáltatásaidat, vagy nem tudod, hogy milyen felületen, kinek, hol és milyen gyakorisággal hirdess, akkor keress minket kampánytervezés céljából! A marketing terv elkészítésétől, a grafikai tervezésen keresztül, a hirdetési felületek lefoglalásáig segítségedre leszünk!

Reszponzív, Googlebarát honlapokat készítünk, ügyfeleink marketing stratégiáját szem előtt tartva. Fontosnak tartjuk, hogy a honlap ne csak szép legyen, hanem informatív és könnyen kezelhető is ügyfél szempontból! A tervezési folyamat során folyamatosan vizsgáljuk annak logikus felépítését, a betöltődés sebességét és a versenytársaid honlapjait. Kérdésed lenne?

Keresés
Close this search box.