Keresés
Close this search box.

Lézervágás/gravírozás

LÉZERVÁGÁS, GRAVÍROZÁS, ÉLHAJLÍTÁS, MARÁS

LÉZERVÁGÁS, GRAVÍROZÁS, ÉLHAJLÍTÁS, MARÁS

Széles gépparkunknak és az általuk biztosított legmodernebb technikának köszönhetően dekorációs lézervágás, gravírozás, élhajlítás és marás terén is keresheted csapatunkat. Plexi, PVC, MDF lapok, falemezek, alumínium és egyéb rozsdamentes lemezanyagok lézervágása és gravírozása választható tökéletes méretpontossággal. Bármilyen egyedi felirat, vagy minta kivitelezésével és grafikai tervezésével kereshetsz minket!

Rendelj bélyegzőt cégednek gyorsan, pontosan, akár kiszállítással is! Szöveg, dátum és zsebbélyegzők széles választékát kínáljuk festékpárnákkal, egyéb tartozékokkal kiegészítve. Ha nem akarsz sok időt eltölteni bélyegzős gyártásával, egyszerűen bízd ránk ezt a feladatot! Kollégáink segítenek kiválasztani számodra a legmegfelelőbb megoldást!

Az anyagok lézerrel történő „égetése” látványos, igényes feliratozást tesz lehetővé. A lézergravírozást üvegre, fára, műanyagra, bőrre, papírra és egyes fém felületekre is vállaljuk.  Az üvegek és poharak feliratozását forgató fejjel készítjük. Adattáblák, névtáblák és kisállat biléták gravírozását is vállaljuk! Keress minket egyedi elképzeléseiddel!

Az akril, vagy plexi anyagból készült 3D plasztikus betűk igen ellenállók, alkalmasak kültéri és beltéri dekorációk készítésére is. Anyaguk kivételesen hosszú élettartamú, ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak. Sokkal könnyebb a súlya, mint az üvegnek, ezért a rögzítése is egyszerűbb, magasban is jól lehet dolgozni vele. Nem igényel különösebb törődést, nedves ruhával és ablaktisztítóval is könnyedén tisztán tartható beltérben. Megjelenésüket könnyen kiemelhetjük rozsdamentes távtartók segítségével. Számtalan színben és vastagságban elérhető anyag.

Ha szeretnéd cégedre felhívni a figyelmet, akkor az egyik legelegánsabb és legkreatívabb megoldás az akril, vagy plexi cégtábla. A táblát 3, vagy 5 mm vastag anyagból is el tudjuk készíteni a számodra mérettől függően, matrica dekorációval, vagy gravírozással feliratozva. A tábla rögzítéséhez elegáns, rozsdamentes távtartókat is biztosítunk.

A standee-k látványos promóciós célokat szolgáló, nagyméretű, háromdimenziós földön álló reklámeszközök, melyeket 10mm vastag habosított PVC-ből, marással állítunk elő. Akár ember nagyságú méretben is elkészítjük, dekorációs célokra is kiváló egyszerű kihelyezhetősége, könnyű súlya miatt. Alapanyaga alkalmassá teszi hosszú távú használatra forgalmas helyeken is. Egyedi grafikával látjuk el, melynek tervezését is vállaljuk! 

Cégünk plexi display gyártásra és reklámeszközök készítésére is specializálódott. A standard méretű prospektustartók és laptokok mellett egyedi méretű és kivitelű reklámhordozók gyártását is vállaljuk. Plexi falainkat, pultjainkat, és terméktartóinkat az általad megadott méretekben és kivitelben gyártjuk le, üzlethelységed adottságainak megfelelően. Megrendelésedet már akár 1 db-tól is kiszállítjuk, Magyarország egész területén. 

Keresés
Close this search box.