Keresés
Close this search box.

3D térbetűk, táblák

3D TÉRBETŰK, REKLÁMTÁBLÁK

3D TÉRBETŰK, REKLÁMTÁBLÁK

Ha fontos számodra, hogy vállalkozásod megjelenése kiemelkedjen versenytársaid közül, akkor a legjobb helyen jársz! Legyen szó reklámtáblákról, információs táblarendszerekről, vagy plasztikus térbetűkről, minden esetben a számodra legideálisabb megoldást biztosítjuk majd tervezéstől a kivitelezésen át, egészen a helyszíni telepítésig. Ismerd meg termékeinket, tájékozódj az általunk kínált megoldásokról.

Rendelj bélyegzőt cégednek gyorsan, pontosan, akár kiszállítással is! Szöveg, dátum és zsebbélyegzők széles választékát kínáljuk festékpárnákkal, egyéb tartozékokkal kiegészítve. Ha nem akarsz sok időt eltölteni bélyegzős gyártásával, egyszerűen bízd ránk ezt a feladatot! Kollégáink segítenek kiválasztani számodra a legmegfelelőbb megoldást!

Lemez tábláinkat 3 mm vastag rozsdamentes Dibond lemezből készítjük. Ha hosszútávra tervezel kültéren, akkor mindenképpen érdemes lemez anyagot választanod, mert az ellenáll a hőingadozásnak, nem hullámosodik fel. Felületét esztétikus, fotó minőségű nyomattal látjuk el, ez által vállalatod arculatába tökéletesen beillesztheted. A részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

Pályázatot nyertél? Akkor kommunikációs kötelezettséged keletkezett, mert az EU-s projekteknek kommunikációs előírásai vannak. Cégünk az előírásoknak megfelelő B, C és D méretű táblákat készíti el a részedre minden esetben, Neked csak a kötelező tartalmi elemeket (megnevezés, időtartam, kedvezményezett adatai, projekt támogatásának összege) kell a rendelkezésünkre bocsájtanod hozzá. a táblához a grafikát is mi készítjük számodra!

A Nemzeti Dohányboltok előírásainak megfelelő vízhatlan, világítós, vagy világítás nélküli műanyag és fém kivitelű tábláinkat szigorúan az arculati szabványoknak megfelelően készítjük. A kormányrendeletnek megfelelő matrica és tábla szetteket is megvásárolhatod nálunk. A betekintésvédelmet nyújtó kirakat dekorációkat egyedi méretben is elkészítjük igény esetén! A további részletekről érdeklődj kollégáinknál!

Ha szeretnéd cégedre felhívni a figyelmet, akkor az egyik legelegánsabb és legkreatívabb megoldás az akril, vagy plexi cégtábla. A táblát 3, vagy 5 mm vastag anyagból is el tudjuk készíteni a számodra mérettől függően, matrica dekorációval, vagy gravírozással feliratozva. A tábla rögzítéséhez elegáns, rozsdamentes távtartókat is biztosítunk.

Cégünk a felhasználás helyéhez vizuálisan igazodó információs és ajtótáblák tervezését és kivitelezését kínálja Neked könnyen szerelhető és cserélhető egységekkel. A nevek és kiírások rögzítése többféle technológiával is történhet, az igények és lehetőségek megismerése után egyedi megoldásokat kínálunk cégedre szabva. Keress minket, hogy ismertethessük választási ehetőségeidet!

A plasztikus, 3D hab feliratok funkciója nem csak az, hogy a vásárlók könnyen megtalálják cégünket, hanem marketing funkciót is ellátnak, tükrözik cégünk arculatát is. A 3D hab feliratok a legköltséghatékonyabb plasztikus feliratok, a fal síkjából kiemelkedve rendkívül figyelemfelkeltők. Kültérben és beltérben is alkalmazhatóak, többféle (2, 3, 5 cm) vastagságban is elérhetőek. Színezésük kültéri falfestékkel, vagy akril festékkel is történhet. Rögzítésük kétoldali ragasztóval, vagy építési ragasztóval lehetséges. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Az akril, vagy plexi anyagból készült 3D plasztikus betűk igen ellenállók, alkalmasak kültéri és beltéri dekorációk készítésére is. Anyaguk kivételesen hosszú élettartamú, ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak. Sokkal könnyebb a súlya, mint az üvegnek, ezért a rögzítése is egyszerűbb, magasban is jól lehet dolgozni vele. Nem igényel különösebb törődést, nedves ruhával és ablaktisztítóval is könnyedén tisztán tartható beltérben. Megjelenésüket könnyen kiemelhetjük rozsdamentes távtartók segítségével. Számtalan színben és vastagságban elérhető anyag.

Az információs és irányító reklámtáblák és feliratok számtalan lehetőséget biztosítanak számodra, hogy folyamatos tájékoztatással emeld vállalkozásod megjelenésének színvonalát kültéren és beltérben. Irányító tábláink moduláris rendszerei alkalmasak arra, hogy vásárlóidat minden esetben a megfelelő helyre tereld és segítsd Őket a gyors tájékozódásban. A rendszerek egyszerűen használhatók, a feliratok könnyedén, akár egy mozdulattal is cserélhetők. Lehetnek falra akaszthatók, felfüggeszthetők, térben, lábonálló változatban elhelyezhetők. Az egyes termékváltozatokért keress minket elérhetőségeinken!

Keresés
Close this search box.