Keresés
Close this search box.

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Kis példányszámnál a digitális nyomtatás a költségkímélőbb és egyben gyorsabb megoldás. Fekete-fehér vagy színes, egy- vagy kétoldalas nyomtatás, többféle méret? Tucatnyi nyomtatási igényre nyújtunk megoldást! Ha nincsen nyomdakész grafikád, szakképzett grafikusaink megvalósítják elképzeléseidet! Ha rendelkezel kész grafikai anyaggal, akár online feltöltés után meg is rendelheted a gyártását!

Klasszikus, matt fóliás, vagy kreatív papírra nyomtatott névjegykártyák,
grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig, akár házhoz szállítással. Ha még nincs saját névjegyed, sablonok helyett bízd ránk a tervezést. Elképzeléseid alapján, veled egyeztetve készítjük el új névjegyed látványtervét.

Szórólapok, leporellók tervezése a nyersanyagtól a késztermékig. Szolgáltatásunk magában foglalja a szöveg és képi anyag feldolgozását, szerkesztését, a design kialakítását a tervezéstől a kivitelezésig. Amit kínálunk: minimalista, elegáns és időtálló grafikák minőségi kivitelezéssel.

A hajtogatott, spirálozott, irkafűzött változatok közül válaszd azt, amelyik a legjobban illeszkedik katalógusod stílusához és a leendő használathoz! Modern gépparkunk garantálja nyomatatott anyagaid tökéletes minőségét. Szolgáltatásaid, termékeid bemutató katalógusát, brosúráját egyedi arculattal készítik el profi grafikusaink a Te igényeid szerint.

A céged arculati elemeit tartalmazó levélpapírok a hivatalos levelezésen túl stílusosabbá teszik árajánlataidat, hivatalos levelezésedet, a fejléces, logózott számlák pedig egységes cégfilozófiát is tükröznek. Tedd egységessé céged arculatát üzleti levelezésedben, ajánlataiban, bizonylataiban minőségi, igényes kialakítású levélpapírokkal. Válassz hagyományos, vagy kreatív papírkínálatunkból!

Céges és alkalmi borítékok gyártását is vállaljuk, már akár 20 db-os mennyiségtől is. Logózott borítékot 4 eltérő méretben rendelhetsz üzletünkben, vagy online felületünkön. Ünnepi meghívóidhoz bármilyen méretű, egyedileg hajtogatott borítékot elkészítünk, melynek anyagát közel 100 darabos kreatívpapír palettánkról tudod kiválasztani. Az általunk készített borítékok ragasztása szilikonos zárófüllel lehetséges.

Kül- és beltéri plakát nyomtatás, posztergyátás, átvilágítható plakátkészítés (citylight), kékhátú (blueback) vízálló plakátgyártás is elérhető cégünknél. Kültérre kihelyezett hirdetmények, reklámok, programpromóciók alapanyagaként a kékhátú plakátpapírt javasoljuk.  Beltérre rendezvények kísérőjeként, irodákba, üzlethelyiségekbe vagy lakásdekorációként a 140 g-os plakátpapírt vagy a 200 g-os selyemfényű plakátpapírt célszerű választani. Kiváló minőségű tekercses plakátnyomtatóinkkal 110 cm szélességben és akár 50 méter hosszúságban nyomtatunk, a 160 cm-nél szélesebb plakátok illesztéssel készítjük

Egyedi asztali, vagy falinaptárt, esetleg heti, vagy napi beosztású agendát szeretnél rendelni céged számára? Cégünk többféle megoldást biztosít az egyedi megjelenéshez kis és nagy darabszám esetén is. Céges naptáraink minimum rendelési mennyisége 20db. Exkluzív feliratozási lehetőségeinkről (aranyozás, dombornyomás) érdeklődj elérhetőségeinken.

Egyszerű és praktikusan használható etikett matricáink színe fehér, felületük pedig matt. Az öntapadós címke alapesetben nem víztaszító és a felülete nem napfényálló – ezért a felhasználás függvényében körültekintően kell kiválasztani. Lehetőség van vízálló, vagy víztiszta etikett címkét is gyártani, ehhez érdeklődjön elérhetőségeinken! Az etikett címkéket A/4-es méretű ívekre nyomtatjuk. Az egy lapra felrendezhető címkék száma függ az etikett címkék nagyságától, alakjától!

Tégy pozitív benyomást ügyfeleidre és add át dokumentumaidat saját, egyedi céges dossziéban! A hagyományos megjelenésen kívül egyedi kivágással és hajtással igazán exkluzív megoldások is lehetségesek. Akár kis, akár nagy menniységről legyen is szó, mindkét esetben a legmodernebb technológiát tudjuk biztosítani a számodra.

Vállaljuk papírtáskák készítését, tervezését és gyártását már 50db-tól, akár házhozszállítással is többféle méretben. Igényes papírtáskáink, és italtasakjaink egyedi megjelenéssel, exkluzív zsinórfüles kivitelben, fényes, vagy matt felülettel is rendelhetőek.

Térj el a megszokottól! Stancolás segítségével szinte bármilyen forma kivágható a papírból. Ezzel a technológiával íveltre vagy lyukasra is formálható akár az alapanyag. Ha kivágásról beszélünk, legyen szó wobblerekről, kártyanaptárakról, mappákról, attrapokról, belógókról, dobozokról, a stancolás felhasználási területe végtelen.

Keresés
Close this search box.