Keresés
Close this search box.

Miért jó a biztonsági üvegfóliázás?

A kiskereskedelmi környezetben az üzletportál biztonságának megőrzése és vonzó kirakat kialakítása egyaránt fontos. A biztonsági üvegfólia praktikus megoldást jelent mindkét eshetőségre.

A biztonsági üvegfólia legfőbb szerepe

A biztonsági üvegfólia egy vékony, legtöbbször átlátszó fólia, amit a kirakatüvegre vagy az ablakokra helyeznek. Az üveg esetleges töredezésekor a fólia összetartja a széthulló darabokat, megakadályozva ezzel a kirakatüveg teljes amortizációját. Ez funkciójából adódóan elrettentheti az esetleges betörőket, továbbá csökkenti az üveg okozta sérülés kockázatát is.

UV-védelem

A biztonsági üvegfólia mechanikai előnyein kívül kérhető UV-védelemmel is, amely csökkenti a nap káros ultraviola sugarai által okozott elszíneződéseket és hőhatást.

Egyszerű telepítés és karbantartás

A biztonsági üvegfólia telepítése egyszerű és költséghatékony folyamat, nem kíván semmilyen módosítást a portál vagy ablak üvegén. Egy alaposan-, megfelelő anyagokkal tisztított felületre kerül rá a fólia, amely az előzetes felmérés után méretpontosan kerül felhelyezésre a helyszínen. A fólia hosszan tartó biztonságot nyújt használójának, így ideális megoldást jelent üzletek, irodák, butikok, drogériák és bevásárló központok számára.

Ha neked is szükséged lenne biztonsági üvegfóliázásra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megosztom Facebookon
Elküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Kapcsolódó bejegyzések

Keresés
Close this search box.